Hotel Paradis

Hotel Paradis. Een boutique hotel midden in het centrum van Zandvoort aan Zee. Het hotel is luxe en hip ingericht met ruime kamers. Het is een plek waar je even helemaal kunt wegdromen. En waar je kunt genieten van het heerlijke strandleven dat Zandvoort te bieden heeft. Hotel Paradis is te vinden op nog geen 300 meter van het strand. Op circa 30 minuten reizen van Amsterdam.

In Hotel Paradis kom je helemaal tot rust. Je bent er echt even uit in Zandvoort. Met zijn stranden, de Noordzee, Holland Casino, restaurants, strandpaviljoens en de duinen. Dankzij een rechtstreekse treinverbinding ben je snel in Amsterdam Centrum of in Haarlem.  En wil je de drukte van de grote steden juist niet? Maak dan een fietstocht door de duinen. Of geniet van de ondergaande zon tijdens een romantische strandwandeling.

Hotel Paradis

Hotel Paradis

Over Hotel Paradis

Hotel Paradis Amsterdam Beach is een echt boutique hotel. Genieten is bij ons de eerste voorwaarde. Het hotel beschikt over verschillende faciliteiten, zodat je bij ons een heerlijke, rustige vakantie kunt hebben. Het hotel en de kamers zijn rookvrij. Buiten roken is toegestaan. Huisdieren zijn toegestaan (Hier zijn extra kosten aan verbonden). Er is gratis WIFI beschikbaar in het gehele hotel.

De hotelkamers zijn ruim. Ze zijn sfeervol ingericht met lichte kleurtinten. Rustgevend. De kamers beschikken over een douche en een toilet. Natuurlijk zijn kinderen van alle leeftijden welkom. Bij kinderen onder zes jaar wordt geen extra toeslag in rekening gebracht, mits ze gebruik maken van de reeds aanwezige bedden in de kamer. Helaas is er geen mogelijkheid voor het plaatsen van extra bedden in de kamer. Oppasservice is mogelijk op aanvraag.

Het is mogelijk om eventueel fietsen te huren bij ons hotel. Het parkeren van je auto kan in de buurt van Hotel Paradis Amsterdam Beach. Het parkeerterrein ligt op ongeveer 10 minuten lopen van het hotel. Je kunt vooraf een parkeerkaart reserveren bij het hotel. Hier zijn kosten aan verbonden.