Hofje van Maas

Midden in het centrum van Zandvoort aan Zee. En toch ervaart u de rust van een paradijs. Dat komt omdat alle kamers van Hofje van Maas uitkijken op een rustige binnentuin. U bent binnen drie minuten op het strand. Waar u kunt relaxen onder de zon. Waar u kunt zwemmen en wandelen. Of waar u kunt genieten van een prachtige zonsondergang. Zoekt u liever de drukte van een grote winkelstad op? De trein brengt u binnen tien minuten naar Haarlem. Of binnen 25 minuten naar Amsterdam met zijn grachten en zijn musea, zoals het Rijksmuseum, Van Gogh Museum of Stedelijk Museum. Het treinstation ligt op slechts 700 meter.

Overdag kunt u een balletje slaan op de golfbaan en in de avond kunt u een gokje wagen in het casino. Slenter door de straatjes van Zandvoort of over de boulevard. En heeft u trek in een stevige wandeling? Dan zijn er voldoende wandelmogelijkheden in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Fietst u liever? Het Nationaal Park heeft veel verharde fietspaden. Misschien komt u zelfs herten, Schotse hooglanders of wisenten tegen. Een bezoekje aan de Keukenhof? Met de auto of met de fiets bent u er zo.

Kortom. Logeren in Hofje van Maas betekent een rustige of juist drukke vakantie met voldoende activiteiten in de regio.

Hofje van Maas
Hofje van Maas

Over Hofje van Maas

Hofje van Maas beschikt over verschillende faciliteiten en diensten. Zo kunt u genieten van een rustige, onbezorgde vakantie. De kamers zijn rookvrij. Huisdieren zijn toegestaan (mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden). Er is gratis WIFI beschikbaar in Hofje van Maas. In de binnentuin kunt u voor uw kamer genieten van een drankje.

Helaas is er geen mogelijkheid voor het plaatsen van extra bedden in de kamer. Kinderen van allen leeftijden zijn welkom.

Er zijn veel activiteiten te doen in Zandvoort, zoals zwemmen, golfen, windsurfen, wandelen en fietsen. Fietsen zijn te huur in de buurt van het hotel.

Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van Hotel Doppenberg. U moet dan wel vooraf reserveren. De parkeerkosten bedragen € 9,00 per dag.

De kamers van Hofje van Maas

Iedere kamer van Hofje van Maas is anders. Met zijn eigen, unieke inrichting. Ze zijn voorzien van een moderne douche en toilet. Ook beschikken de kamers over een kleine koelkast, een televisie en een waterkoker. Sommige kamers zijn ruimer en beschikken dan over een bank. Of ze zijn uitgerust met een gemeubileerd balkon uitkijkend over de binnentuin. Tevens beschikken alle kamers over een buitenzitje/terrasje. Onderstaand vindt u een overzicht van de kamers die gereserveerd kunnen worden.

U kunt ontbijt op uw kamer krijgen als u dat wenst.

Het inchecken (14.00 – 22.00 uur) en uitchecken (8.30- 10.30 uur) bij de receptie gebeurt persoonlijk. We spreken de talen Nederlands, Duits en Engels. Heeft u vragen tijdens uw verblijf dan is hier iemand aanwezig.

Heeft u speciale verzoeken? Neem dan gerust contact met ons op.

Hofje van Maas